International Augsburger Acro Cup

20 / 05 / 2024
Ve dnech 18.-20. května se akrobatické gymnastky zúčastnili mezinárodního závodu v německém Augsburgu.

V sobotu závodila kategorie Youth s jejich smíšenými sestavami. Darja Tlustá a Andrea Flemmingová si vybojovaly 1.místo a dostaly se do následného finále. Druhý den si místo děvčata udržela a odvážejí si domů krásnou zlatou medaili se známkou 22,7 b.

 

Štěpánka Kuchařová, Jana Flemrová a Adina Malá se taktéž dostaly ze 2.místa do finále. Zde se ve finále rovněž nic nezměnilo a vezou domů celkové druhé místo se známkou 21,6 b.

Dále závodila děvčata v kategorii Age Ggroup 11-16. Šárka Nováková a Nikola Sedláková se za svou statickou a dynamickou sestavu umístily na 6.místě, což jim zajistilo postup do finále. Trojice Štěpánka Kuchařová, Tereza Lavírová a Nela Volfová se za svojí statickou a dynamickou sestavu také umístily na 6.místě, tudíž postoupily do finále. Za samostatnou dynamickou sestavu si trojice Štěpánka Kuchařová, Tereza Lavírová a Nela Volfová odvážejí 3.místo.

 

Ve finále se dvojici a trojici celkem dařilo, ale stačilo to jen na čtvrté místo pro všechny.

Šárka Nováková a Nikola Sedláková – 4. místo – finálová statická sestava – 23,7 b. Štěpánka Kuchařová, Tereza Lavírová a Nela Volfová – 4. místo – finálová dynamická sestava – 22,55 b.

 

V kategorii 13-19 se trojice Ema Nešporová, Jana Kinštová a Tereza Bernreiterová dostala z 2.místa do finále za svou statickou a dynamickou sestavu.

Finálovou smíšenou sestavou si trojice Tereze, Jana a Ema potvrdili své 2.místo – 23,6  b.

Moc gratulujeme!

Další aktuality